Ποιοι Είμαστε

Ποιοι είμαστε?

Το αγρόκτημα Γιαννακός συγκαταλέγεται στα βιολογικά αγροκτήματα εδώ και 25 χρόνια. Με εξαιρετική παραγωγή ελαιόλαδου και εκτροφή πουλερικών και όχι μόνο. Συνορεύει με το μεγάλο δάσος της Βασιλικής. Η περιοχή αυτή διακρίνεται για τη χλωρίδα και την πανίδα της από άγρια βότανα, κάτι το οποίο ενισχύει θετικά με τη διατροφή των ζώων που εκτρέφουμε διότι αυτά όταν είναι ελεύθερα έξω και τρέφονται από το θυμάρι χαμομήλι ρίγανη και άλλα πολλά άλλα βοηθάει στην ανάπτυξη τους και στην ποιότητά τους.

Πώς ήρθε το αυγό στη φάρμα μας?

Ως γνωστόν όλα τα σπίτια στην επαρχία διατηρούν κάποιες κότες οικοσιτες για να έχουν κάθε μέρα φρέσκα δικά τους αυγά, έτσι είχαμε και εμείς. Υπήρχαν 20 κοτούλες συνήθως δεν τα καταναλώναμε όλα αυτά τα αυγά και όποτε υπήρχε περίσσευμα τα δίναμε στους οικογενειακούς μας φίλους ή συγγενείς.

Ο σκοπός μας

 Μία μέρα όμως λόγω μιας πανέξυπνης αλεπούς από 20 δεν είχαμε καμία. Οπότε ώσπου να μεγαλώσουν οι καινούργιες που πήραμε αναγκαζόμασταν να ψωνίζουμε αυγά του supermarket. Και τότε Με λίγα λόγια συνειδητοποίησα πώς ότι αυγά και και αν αγοράσω όσο και να τα πληρώσω τίποτα δεν συγκρινόταν με αυτά τα αυγά του σπιτιού μου. Και εκεί αποφάσισα πως ίσως είναι μία καλή ιδέα να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε και στον υπόλοιπο κόσμο, την ποιότητα την αγνότητα την φρεσκάδα και νοστιμιά τον χωριάτικων βιολογικών αυγών.

 

 

 

Αυθημερών στην πόρτα σας!

ΕπικοινωνίαΆρθρα