Γιατί να μην μπορούν όλοι να φάνε βιολογικά αβγά; Αυτή ήταν η απορία που παρακίνησε τον 29χρονο Δημήτρη Γιαννάκο να στραφεί στην βιολογική παραγωγή στα Χάνια Βασιλακίου στη Σπάρτη, πρίν απο 2 χρόνια. Προερχόμενος απο πτηνοτροφική οικογένεια εδώ και 20ετή εμπειρία, κατανάλωνε χρόνια αβγά που έχουν παραχθεί βιολογικά. Aenean commodo ligula eget dolor. 

Με την ζήτηση στην Αττική να είναι αυξημένη, ο Δημήτρης έχει στόχο τους επόμενους μήνες να αυξήσει την παραγωγή του αλλά και τις παραδόσεις στην Αττική.